Om oss

Karlstads Byggtjänst AB startade 1984. Vi är idag ca 60 anställda i företaget.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående områden: Entreprenad, Trivselhus, Fönsterbyten, samt Byggservice.

ENTREPRENAD

Vi arbetar med både större och mindre entreprenader. Våra beställare är fastighetsbolag, andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. » Referensprojekt.

VILLOR

Vi har idag ett långvarigt samarbete med Trivselhus vid genomförande av småhusentreprenader. Vi utför även byggnation av villor i andra utföranden (t.ex. lösvirkeshus), tillbyggnader och ombyggnader av småhus.

FÖNSTERBYTEN

Vi kommer hem till dig och mäter Dina nuvarande fönster, och ger förslag på lämpliga fönsterval.

BYGGSERVICE

Vi arbetar med olika uppdrag inom byggservice åt t.ex. fastighetsbolag, andra företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. » Referensprojekt.


Vi är anslutna till branschförbundet Sveriges Byggindustrier.

Entreprenad

Vi jobbar mycket mot entreprenadsidan, och har genomfört många framgångsrika projekt. Vi är ofta totalentreprenör när det gäller ombyggnader av t.ex skolor och andra offentliga byggnader.

Villor

Vi bygger även småhus. Här samarbetar vi med Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare.

Fönsterbyten

Vi kommer hem till dig och mäter Dina nuvarande fönster, och ger förslag på lämpliga fönsterval ur SP-fönsters breda sortiment. Kontakta oss så berättar vi mer!